Madplaner

Uge
Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag

Uge
Mandag: oksegullash med svampe og druer og kartofler
Tirsdag: rugbrød med skinkesalat
Onsdag: selleritærte med bacon og rødløg
Torsdag: pasta med bagtetomater og spinat
Fredag: rester - pasta frisket op og grantineret i ovnen
Lørdag: rugbrød med ost
Søndag: hk. ko med hvidebønner og spinat

Uge
Mandag: rester
Tirsdag: rugbrød
Onsdag: græskar suppe
Torsdag: kylling
Fredag: rester
Lørdag:
Søndag

Uge
Mandag:
Tirsdag: fiskefrikadeller, tunsalat, rugbrød
Onsdag: risengrød
Torsdag: suppe - kartofler, broccoli, gulerødder, blomkål
Fredag: rester
Lørdag: steg med nye kartofler og majs
Søndag: biksemad

Uge
Mandag: pizza
Tirsdag: rugbrød
Onsdag: laks med gnavegrønt
Torsdag: svensk pølseret
Fredag: rester
Lørdag:
Søndag

Uge
Mandag: wraps med kylling og salat
Tirsdag: rugbrød
Onsdag: boller i karry
Torsdag: wok med fisk, rejer, squash, muslinger og nudler
Fredag: rester
Lørdag: børnehave risret
Søndag:

Uge
Mandag: wok med fisk, sqaush, løg, hvidløg, ingefær, muslinger
Tirsdag: rugbrød med tunsalat
Onsdag: spagetti med kødsovs
Torsdag: gnocci med gnavegrønt
Fredag: medister med stuvet ærter og gulegødder
Lørdag: pizza
Søndag: tærter

Uge
Mandag: pitabrød med kål oh hk ko
Tirsdag: rugbrød
Onsdag: spinat tærte
Torsdag: fisk og nye kartofler
Fredag: æggekage og rester
Lørdag: zoo - pølsehorn, rugbrødsklapper, gnavegrønt
Søndag: lasange

Uge 35
Mandag: Skinkegryde med ris
Tirsdag: Rugbrød med fiskefrikadeller og tunsalat
Onsdag: Risengrød
Torsdag: Suppe - kartofler, broccoli, blomkål, gulerødder - med brød og bacon
Fredag: Rester
Lørdag: Oksekødssteg med nye kartofler og majs
Søndag: Biksemad med spejlæg

Uge 34
Mandag: Middagssalat med blomkål (famíliemad s. 168)
Tirsdag: Rugbrød med squas-frikadeller
Onsdag: Byggrød med blomkål og saltmandler (grød s. 66) - det blev til ruggrød istedet for
Torsdag: Rugbrød med div. pålæg
Fredag: Bryllup
Lørdag: Bryllup
Søndag: Oksekød i tern i flødesovs med broccoli, karrypasta, løg, hvidløg, sqaus og pasta

Uge ?
Mandag: Gulerodstærte (årstiderne s. 67)
Tirsdag: Ristet sommerkål med omelet (årstiderne s. 83)
Onsdag: Blomkålscouscous (årstiderne 84)
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag: Lange spagetti med millionbøf

Uge ?
Mandag: rugbrødsklapper og gnavegrønt
Tirsdag: kyllingesuppe med ganvegrønt
Onsdag: Niels Bugge - Muslinger
Torsdag: Svensk pølseret
Fredag: Pasta, laks, rejer, flødesovs
Lørdag: Skinkegryde og ris (rester fra sommerfest i børnehaven)
Søndag: 

Uge ?
Mandag: Paella
Tirsdag: Grillspyd med brød + gnavegrønt + dressing
Onsdag: Frugtsalat med termitter (flødeboller) - inspireret af lille nørd
Torsdag: Spagetti med brun sovs
Fredag: Pølser med spagetti igennem og tomatsovs
Lørdag: Jordbærpizza og koldsål
Søndag: lasange til frokost og rugbrød til aftensmad

Uge ?
Mandag: club sandwich
Tirsdag: Kartofler og fisk
Onsdag: Pizza
Torsdag: kartoffelmadder, jordbær og melon
Fredag: gnocci og pølser
Lørdag: omelet med rejer og chamgipnon
Søndag: spinatlasange

Uge 24:
Mandag:
Tirsdag: Okse-persille-krydder-hakkebøffer og hele majs på grillen, men gnavegrønt
Onsdag: Æggekage på grillen
Torsdag: Ovnkartofler og rødbeder med fiskepinde og gnavegrønt
Fredag: Kylling med ris og brun sovs og gnavegrønt
Lørdag: Speltkerner med revet ost, skinke, løg og andet godt på panden
Søndag:

Ja mad har vi jo altså nok fået, men der er gået kuk i madplanerne og de er ikke skrevet herind og muligvis heller ikke lavet. Vi har i hvert fald fået rester fra barnedåben og været Niels Bugges kro og spise rødspætter.

Uge 16:
Mandag: Kylling i karry (fryser)
Tirsdag: Andelår stegt over pasta med flødesovs og bønner i ovnen
Onsdag: Oksegryderet med ris (frys)
Torsdag: Grønne pandekager med fyld
Fredag: Spagetti med brun sovs (millionbøf)
Lørdag: Kogt skinke med pastasalat
Søndag:

Uge 15:
Mandag: Kylling i karry
Tirsdag: Kylling med bagt græskar, rødbeder, jordskokker og kartofler
Onsdag: Græskarsuppe med nybagt brød
Torsdag: Pasta med rejer, muslinger, hvidløg, fløde
Fredag: Lasange
Lørdag: Lasange
Søndag: Jordskokkesuppe

Uge 14:
Mandag: Grønkåls-tærte med gulerod- og rødbedesalat
Tirsdag: Ris-okse-karry-ret med brød
Onsdag: Rester
Torsdag: Jordskokke/kartoffelmos med fiskefilet og bacon
Fredag: fladbrød med pizzasovs og ost + gravegrønt
Lørdag: Frikadeller med kartofler, stuvet hvidkål og ribsgele
Søndag: Kylling i karry

Uge 13:
Mandag: Kartoffelsuppe og Karry-boller
Tirsdag: Vafler
Onsdag: Rester af supper
Torsdag: Røsti med ost og spejlæg
Fredag: Spagetti med kødsovs
Lørdag: Pizza med jordskokker
Søndag: Fiskepinde med små pommes med broccoli og persillesovs

Uge 12:
Mandag: Rugbrødsmadder
Tirsdag: Havre-Rug-Hirse-grød med æblegrød og friske bær
Onsdag: Blomkålssuppe med mandler på toppen og ny-bagt brød
Torsdag: Koteletter i fad med ris
Fredag: Rester
Lørdag: Karrysuppe m. pasta og kød+melboller
Søndag: Kylling med ris, bønner, broccoli og brun sovs

Uge 11:
Mandag: Rester af kyllingen
Tirsdag: Fiskefilet med små firkantede pommes og gnavegrønt
Onsdag: Grød (den glade maves grød)og cremefraice
Torsdag: Tærte med feta, spinat, hvidløg
Fredag: Oksekøds-gullash eller -suppe
Lørdag: Pizza (store og små som man selv kan komme fyld på - der er børne-MGP)
Søndag: Rester

Uge 10:
Mandag: frisk pasta med bacon, broccoli, flødesovs og gnavegrønt
Tirsdag: Pandekager (international pandekagedag)
Onsdag: Pasta med millionbøf
Torsdag: Brændende kærlighed
Fredag: Wraps med salat, rejer og fisk
Lørdag: Karrysuppe med pasta og kødboller
Søndag: Grydestegt kylling med ris, broccoli, bønner, gulerødder (kogte og rå) og brun sovs

Uge 9:
Mandag:
Tirsdag:
Onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Søndag:

Uge 8
Mandag: Oksekødsgryde med ris og pasta
Tirsdag: Spinattærte med flæsk og tomatsalat (årtsiderne s. 94)
Onsdag: Fiskefrikadeller med rugbrød
Torsdag: Burger (salat, tomat, agurk, bøf) og gnavegrønt (boller: greven, kammerjunken... side 76)
Fredag: Gratinerede pandekager med kødsovs og salat
Lørdag:
Søndag:

Uge 7
Mandag: Grønsagssuppe
Tirsdag: Wraps
Onsdag: Rösti
Torsdag: Skinkegryde med ris
Fredag: Skinkegryde med ris
Lørdag:
Søndag: Oksekødsgryde med ris

Uge 6
Mandag: Æggekage med flæsk
Tirsdag: Kyllingelår med ris, bønner og brun sovs
Onsdag: Spagetti med kødsovs
Torsdag: Fiskepinde, ovnkartofler og broccoli
Fredag: Fødselsdags Sushi
Lørdag: Frikadeller
Søndag: Grønsagssuppe

Uge 5
Mandag: Spinatlasange
Tirsdag: Boller i karry
Onsdag: Tomatsuppe med pasta og brød
Torsdag: Fiskesuppe m. rejer og muslinger
Fredag: Forårsruller med ris, soja og gnavegrønt
Lørdag: Andebryst med salat og ovnkartofler
Søndag: Andebiksemad

Uge 3-4
Lørdag: Perlespeltgrød med vanilje og chokolade (grød s. 37)
Søndag: Koteletter i fad med tomatsovs og ris og edamame bønner
Mandag: Gulerodssuppe (tysk suppebog s. 38)
Tirsdag: Rösti med ost og spejlæg
Onsdag: Spagetti med kødsovs (efter Milles ønske)
Torsdag: Fiskefrikadeller med kartofler, gulerødder både kogte og rå
Fredag: pizzasnegle eller samosa med gnavegrønt
Lørdag: oksesteg med pommes, sovs og bønner
Søndag: oksekødsgryderet med ris (lavet lørdag)


Uge 2-3
Lørdag: pasta med stuvet spinat
Søndag: baked beans, pølser, spejlæg og brød
Mandag: lakse-ærte-fløde-pasta-ret
Tirsdag: medister, blomkål, kartofler, bønner og sovs
Onsdag: rugbrød og pølser
Torsdag: grød med cremefraice og bacon
Fredag: pølsehorn og gnavegrønt


Uge 1-2
Fredag: Fløderødbeder m stegt flæsk og spinat-tomat-parmasan-salat
Lørdag: Fløderødbeder m oksefrikadeller og  spinat-tomat-parmasan-salat
Søndag: Grønsagssuppe (selleri, pastinak, gulerod, kartoffel) og hjemmebagt brød
Mandag: Oksekød og bambusskud i rød-karrysovs m jasminris (suverænt nemt s. 194)
Tirsdag: Rester af suppe og oksekød
Onsdag: Tomatsuppe m pasta og brød
Torsdag: Torsk i hyldeblomstsmør m små kartofler
Fredag: Fiskepinde m kartofler og dampede gulerødder og blomkål

Ingen kommentarer:

Send en kommentar