tirsdag den 10. juli 2012

Barnedåb

Søndag de. 12. august skal Maja døbes og officielt have sit navn.















Maja skal døbes i Viborg Domkirke, det er den kirke vi hører til og Malte også er døbt i (http://www.viborgdomsogn.dk/).
Kirken plejer at være meget børnevenlig. Der er bl.a. to løvestatuer ved prædikestol som Mille elsker at kravle rundt på.

Efter lillepigen har fået vand i håret, salmerne er sunget og nadveren er overstået skal vi nyde resten af dagen i børnenes nye børnehave Tumlelunden (http://tumlelunden.dk).
Vi håber vi kan være ude på den lækre terrasse og ellers så rykker vi bare indenfor. Da det jo er en børnehave, burde der være rig mulighed for at få stillet sin legetrang og der er legetøj til både store og små børn. Er vejret rigtig godt syntes vi bestemt I alle skal have lov at nyde lunden, så lad de meget høje sko blive hjemme.

Maden vi skal smøvse i bliver leveret af restaurent "for enden af gaden", vores absout ynglings-søndags-brunch-hyggested (http://www.forendenafgaden.dk).
Drikkevarene er hentet i Tyskland og de lokale supermarkeder her i byen.
Kagerne bliver i følge planen hjemmebagt og forhåbentlig meget lækre.

Vi håber vi sammen får en dejlig afslappet dag, hvor det måske sker at I selv må sætte en kande kaffe over og selv smide plastiktallerknen i skraldespanden.
Vi glæder os meget til at se jer (der er inviteret - og undskyld til jer andre, men pladsen og økonomien og overskuddet måtte desværre sætte grænsen et sted).

Tanker og sommer smil fra Familien Saxtoft Berdiin


Nedenstående link skulle gerne give en vejviser fra kirken til Tumlelunden.
http://map.krak.dk/m/94mRd

Ingen kommentarer:

Send en kommentar